5e Lustrum (18-03-2017)

5e Lustrum (18-03-2017)

Vol trots zijn we een aantal maanden begonnen aan de voorbereidingen van ons 5e lustrum. Welk thema willen we, waar willen we het doen, wat voor activiteiten doen we tijdens ons lustrum? Na een lange tijd van voorbereiding begon het steeds meer vorm te krijgen. Toen de locatie rond was, toen kon het echte plannen beginnen en wat was dat leuk! We hebben gekozen voor het thema zilver en zijn zelf aan de slag gegaan om zilveren accessoires voor de avond te maken.

Stichting Clubhuis voor Doven heeft hun prachtige pand in de binnenstad van Groningen ter beschikking gesteld. Tegelijkertijd is dat ook ons jaardoel; we zamelen geld in voor een nieuwe keuken voor de Smakgroep. Ik hoor je denken? De Smakgroep, wat is dat? Dat zal ik je vertellen; Smakgroep kookt tweewekelijks samen met leerlingen van H.D. Guyotschool maaltijden voor mensen bij dovenclubhuis. Je kunt er zelfs een hapje komen eten!
Om 11.00 uur verzamelden we met z’n allen bij het Clubhuis om alles te versieren. Hierbij hebben ook mensen van het Clubhuis geholpen. Om 18.00 uur was het dan zover; de eerste gasten kwamen. We stonden klaar in onze zilveren outfit met prosecco om de gasten te verwelkomen. Wat was het leuk om te zien dat iedereen een twist zilver in z’n outfit had.
Foodfellas heeft het 5 gangendiner voor 65 mensen samengesteld en gekookt in de keuken van Stichting Clubhuis voor Doven. Wat een geweldige reacties hebben we hierop gehad en terecht; het was heerlijk! Tijdens het diner hebben we een pubquiz georganiseerd met leuke prijzen en wat was het spannend.

Na het diner zijn nog 25 mensen aangesloten voor het spetterende feest dat we hebben gehad met heerlijke hapjes gemaakt door de Smakgroep. Tijdens het feest konden mensen spieker sloan, dansen, drankjes doen en polaroid foto’s laten maken.

Het resultaat: dankzij veel lieve mensen hebben we 3.400 euro ingezameld voor Stichting Clubhuis voor Doven. Hier zijn we ontzettend trots op en ook dankbaar voor. Iedereen die erbij was, heeft gedoneerd, bijgedragen; bedankt!


Reageren is niet mogelijk.