Valentijnsbingo

Valentijnsbingo

Het was weer zover, de jaarlijkse Valentijnsbingo die we altijd rond 14 februari doen. Berend-Jan heeft contact gehad met zorgorganisatie Zinn om te kijken waar we mensen konden verblijden met een spannend potje bingo. Dat was snel geregeld en we waren welkom in de Pelsterstraat. Tijdens de vergadering hadden we het over de prijzen die we mee wilden nemen en kwamen er al snel op uit dat we ieder 2 cadeautjes mee zouden nemen.

Op 13 maart was het zover en verzamelden we om 18.30 uur in het pand en stalden we onze cadeautjes uit op de tafel waar het allemaal plaats zou vinden. Al snel kwamen we erachter dat we cadeaus hadden die goed bij elkaar pasten en zo maakten we voor 3 rondes 3 setjes aan cadeaus. Extra leuk natuurlijk!

De bewoners hebben we opgehaald van hun kamers en meegenomen naar beneden om daar even kennis te maken onder het genot van een kop koffie of thee. Voor een aantal waren we geen onbekenden, aangezien we er vorig jaar ook waren. Rond 19.15 uur begonnen we met de eerste ronde bingo en vloeiden de nummers rijkelijk. Wat was het spannend en ergens hoopten we op een valse bingo, want dat zou een liedje betekenen. Helaas, niet het geval, maar wel onze eigen Reinout die bij het uitreiken van de cadeautjes af en toe ook een smokje uitdeelde. Wat waren de dames in hun nopjes tijdens de Valentijnsbingo en wij ook!


Reageren is niet mogelijk.