Zomerreces? Niet voor Leo Club Groningen-Stad! Wij zijn druk bezig met Culinair Fraeylema

Zomerreces? Niet voor Leo Club Groningen-Stad! Wij zijn druk bezig met Culinair Fraeylema

Voor de zomer kwam het idee van Lionsclub Skiramere om de samenwerking meer op te zoeken. Tijdens een vergadering van onze club kwamen twee leden van de Lionsclub langs om toe te lichten wat ze gaan doen met Culinair Fraeylema.

Culinair Fraeylema sfeerimpressie

Eten en drinken liggen helemaal in ons straatje en we waren direct enthousiast om mee te helpen aan dit evenement wat op de Fraeylemaborg plaatsvindt op 21, 22 en 23 september 2018. Toen begon het, wat wilden we dan gaan doen? Het werd al snel duidelijk dat we graag iets voor kinderen wilden doen, zodat het hele gezin zich kan vermaken tijdens dit leuke evenement. Het brainstormen begon en al snel werd duidelijk dat we iets wilden doen wat wij vroeger ook deden, lekker buitenspelen en vooral samen dingen doen.

In samenwerking met Lionsclub Skiramere in Slochteren organiseren wij tijdens Culinair Fraeylema op zaterdag 22 september een kinderprogramma met oud Hollandse spelletjes voor kinderen.Uiteraard houden wij jullie op de hoogte van alle nieuwtjes!

Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen jullie op 22 september te zien op de Fraeylemaborg om er een fantastische dag van te maken!


Reageren is niet mogelijk.